Trainingsschema op maat?

In Power Cycyling, “fit to perfection” is gespecialiseerd in resultaatgerichte trainingsprogramma’s voor fietsers, hardlopers, triatleten, en teamsporters. Met onze kennis, ervaring en expertize kunnen wij je helpen met het realiseren van je persoonlijke doelstelling. Wellicht is dit de Alpe D’huez, Mon Ventoux , een triatlon of gewoon in “shape” komen, we hebben de kennis, ervaring en trainingsmethodes.

Deelname aan je favoriete sport moet veilig en vooral in goede gezondheid gebeuren; er wordt immers een zware lichamelijke inspanning gevraagd. De begeleiding kan bestaan uit een combinatie van consulten, wingate testen, blessure begeleiding, lactaattesten, inspanningstesten, trainingsrichtlijnen en voedingsadviezen. Wij stellen met u een specifiek pakket samen waar uw doelstelling leidend is, en we rekening houden met uw sociale situatie.

Onze trainingsmethodes zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen van inspanningsfysiologie en trainingsleer. Het trainingsprogramma start met het formuleren van je doelstellingen en het afnemen van een inspanningstest (als je traint op hartslag)
of een FTP-test ( als je traint op vermogen). Op basis van die test worden jouw individuele trainingszones bepaalt (zie onder B). Op basis van die persoonlijke trainingszones en jouw persoonlijke doelstelling stelt de expert van In-PowerCycling jouw trainingsschema op. In de daaropvolgende 6 weken train je in je persoonlijke hartslag- of vermogenszones, zodat je op je eigen niveau en op de juiste intensiteit traint. Evaluatie van jouw trainingsverloop en de opbrengsten uit de training worden ingezet voor een volgend traningsschema.

Pakket 1: De kosten voor “Trainen op vermogen: 6 weken schema” bedragen € 60,- per persoon.

Pakket 2: De kosten voor een inspanningstest en individueel trainingsschema voor 6 weken bedragen € 135,- per persoon.