Samenwerking Bike in Balance en SportCity

In het winterprogramma SuperCycle Heartbeat train je wekelijks in een vaste gemotiveerde groep fanatieke fietsers onder leiding van een gecertificeerde trainer. We starten het winterprogramma met een inspanningstest die inzicht geeft in jouw hartslagzones. In de daaropvolgende weken train je in je persoonlijke hartslagzones, zodat je op je eigen niveau en op de juiste intensiteit traint. Het winterprogramma wordt afgesloten met dezelfde inspanningstest om je progressie zichtbaar te maken.

De trainingen zijn professioneel, wetenschappelijk en conform inspanningsfysiologie onderbouwd, gericht op prestatie verbetering en gebaseerd op een cyclus van 4 weken volgens het Speed-Velocity principe. De gevarieerde trainingen maken deel uit van een periodisering waarin er op een specifiek (allround-, wedstrijd-, sprint-, berg) profiel getraind wordt.

Er zijn nu een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om mee te kunnen doen met SuperCycle Power:
• SuperCycle Heartbeat valt nu onder een regulier abonnement. Dit betekent dat als je al lid bent van Sportcity, je al voldoet aan de eerste voorwaarde. (zo niet, even lid worden)
• Als je al een Polar HR7 Smart of Polar HR10 hartslagband hebt (dezelfde als vorig jaar) voldoe je aan voorwaarde twee. (zo niet even kopen bij Sportcity of Bike in Balance)
• De inspanningstesten worden weer afgenomen bij Bike in Balance, inschrijven door een afspraak via via in-powercycling.nl/afspraak. Kosten voor de inspanningstest bedragen €25,00. Dit is alweer voorwaarde 3.
• Elke week moet je via de Sportcity app een fiets afspreken op het tijdstip dat jij wilt trainen. Let op! Dit betekent dat je direct na je training, de training van de volgende week moet vastzetten.
• Via patrick@bike-in-balance.nl ook even mailen dat je mee wilt doen met dit programma.

Daarnaast is er ook een extra avond bij gekomen.

Tijden:
Dag Tijdstip
Maandag 18:30 – 19:30
Dinsdag 20.00 – 21.00
Woensdag 19.30 – 20.30
Donderdag 20.30 – 21.30
Zaterdag 10.30 – 11.30
Zondag 10.15 – 11.15

Wij hebben er zin in!

Namens Sportcity Vlietlijn en Bike in Balance (InPowercycling)