Sportbegeleiding

Als sporter wil je een maximaal trainingseffect bereiken. Dit doe je door gericht te trainen met een programma, op basis van jouw hartslagzones. Deze zones bepalen we aan de hand van een inspanningstest, die we bij je afnemen en daarmee maken we jouw trainingsschema op maat. Wil je een sportmedische keuring? Ook dit kunnen wij voor je verzorgen!

Deelname aan je favoriete sport moet veilig en vooral in goede gezondheid gebeuren; er wordt immers een zware lichamelijke inspanning gevraagd. De begeleiding kan bestaan uit een combinatie van consulten, wingate testen, blessure begeleiding, lactaattesten, inspanningstesten, trainingsrichtlijnen en voedingsadviezen. Wij stellen met u een specifiek pakket samen waar uw doelstelling leidend is, en we rekening houden met uw sociale situatie.

Binnen enkele dagen na de test en screening ontvangt u een individueel trainingschema per e-mail. Hiermee kunt u concreet aan de slag! Door het plannen van (her)testmomenten en een sportvolgsysteem, monitoren wij uw voortgang en sturen wij u zo nodig tussentijds bij.

De kosten voor een inspanningstest en individueel trainingsschema bedragen € 150,- per persoon.